×
Menu

Swithback 32 Rugtas

1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Beschrijving

Bereid je voor op je volgende backcountryavontuur met de betrouwbare Ortovox Swithback 32 rugtas. Deze zeer functionele en veelzijdige rugzak van ORTOVOX Lawine-uitrusting is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende freeriders en skitourers.

Met een inhoud van 32 liter biedt de Swithback 32 voldoende opbergruimte voor je essentiële uitrusting, inclusief je lawineveiligheidsuitrusting. Het aparte veiligheidscompartiment zorgt voor snelle en gemakkelijke toegang tot je lawinesonde, schep en andere veiligheidsbenodigdheden. Het geïntegreerde helmnet bergt je helm handig op als je hem niet draagt, terwijl het hydratiesysteem je tijdens je tochten gehydrateerd houdt.

Comfort en gemak staan voorop in het ontwerp van de Swithback 32. Het comfortabele draagsysteem, compleet met een borstband met een signaalfluitje en een heupgordelzak, biedt uitzonderlijk comfort en stabiliteit, zelfs op uitdagend terrein. Dankzij de vele bevestigingsmogelijkheden kun je je wandelstokken, ijsbijl en andere uitrusting veilig meenemen.

Laat de elementen je niet tegenhouden! De Swithback 32 heeft waterbestendige ritsen en een verstevigde bodem, zodat je spullen onder alle omstandigheden goed beschermd zijn. De lichtgewicht en duurzame constructie zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid in de backcountry.

Vertrouw op Ortovox, een toonaangevend merk op het gebied van lawineveiligheid, om je te voorzien van een betrouwbare metgezel voor je verkenningen buiten de piste. Koop de Ortovox Swithback 32 rugtas en til je backcountryervaring naar een hoger niveau.

Specificaties

Rugzak Specificaties:
Wandelstokbevestiging, Geïntegreerd helmnet, Hydration System Compatible, Borstriem met signaalfluitje, Touwbevestiging, Ice Axe Loop, Sleutelhouder, Separate Safety Compartment, IJsbijl/Stokken bevestiging, Hip belt pocket
Gewicht tas:
1050
Toon alle

SkatePro