×
Menu

Switchback 27 Rugtas

1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Beschrijving

Bereid je voor op je volgende winteravontuur met de Switchback 27 rugtas van Ortovox. Of je nu gaat skiën, snowboarden of sneeuwschoenwandelen, deze lichtgewicht en veelzijdige rugtas biedt de perfecte opbergmogelijkheid voor al je benodigdheden.

Met een ruime inhoud van 27 liter kun je in de Switchback 27 gemakkelijk alles kwijt wat je nodig hebt voor een dag op de piste. Het hoofdcompartiment heeft een rolsluiting voor gemakkelijke toegang tot je spullen, terwijl de vele buitenvakken kleinere spullen georganiseerd en binnen handbereik houden. Er is ook een speciaal vak voor je lawineveiligheidsuitrusting, zodat je er in noodgevallen snel bij kunt.

Comfort is essentieel als je de berg op gaat, en de Switchback 27 levert dat met zijn comfortabele, ergonomisch gevormde schouderbanden en verstelbare borstband. Het gewatteerde rugpaneel biedt extra ondersteuning en ademend vermogen, zodat je zelfs tijdens lange wandeltochten of uitdagende afdalingen comfortabel blijft.

De Switchback 27 zit ook vol handige functies die je tijd op de berg aangenamer maken. Hij heeft een geïntegreerd helmnet om je helm gemakkelijk op te bergen, en een bevestigingssysteem voor ijsbijlen en touwen om je essentiële uitrusting vast te zetten. De compatibiliteit met het drinksysteem zorgt ervoor dat je tijdens je avontuur goed gehydrateerd blijft, en de sleutelhouder houdt je sleutels veilig en gemakkelijk bereikbaar.

Mis de perfecte metgezel niet voor je volgende wintersportavontuur. Kies voor de Ortovox Switchback 27 rugtas en ervaar de ultieme combinatie van functionaliteit, comfort en stijl.

Specificaties

Rugzak Specificaties:
Wandelstokbevestiging, Geïntegreerd helmnet, Hydration System Compatible, Borstriem met signaalfluitje, Touwbevestiging, Ice Axe Loop, Borstriem, Ergonomisch gevormde schouderstraps, Sleutelhouder, IJsbijl/Stokken bevestiging, Gear loop
Gewicht tas:
890g
Toon alle

SkatePro