×
Menu

WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race Skis

1 paar
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
6 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
2 paar
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Beschrijving

De Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race ski's zijn high-performance ski's voor gemiddelde en gevorderde skiërs met een passie voor piste skiën en racen. Door hun veelzijdige en gestroomlijnde ontwerp blinken ze uit in carving en precisie op de piste, en bieden ze ultieme controle en reactievermogen, zelfs bij hoge snelheden.

Deze ski's zijn ontworpen en ontwikkeld met de input van skiracers van wereldklasse en bevatten een combinatie van geavanceerde technologie en materialen van topkwaliteit. De kern bestaat uit premium grafeenmateriaal, dat bekend staat om zijn uitzonderlijke sterkte en lage gewicht. Deze kern zorgt voor stabiliteit en torsiestijfheid, voor precieze kantengrip en bliksemsnelle kant-tot-kant overgangen voor dynamisch skiën.

De ski's hebben een sandwich sidewall constructie met een full camber profiel, wat zorgt voor een betere krachtoverbrenging en stabiliteit. Ze zijn uitgerust met EMC (Energy Management Circuit) technologie, een gepatenteerde innovatie die trillingen vermindert voor soepeler skiën en minder vermoeidheid, zodat skiërs langer kunnen rijden en beter presteren.

Met een taillebreedte van 65 mm bieden de Head WC Rebels e-Speed Pro SW ski's een uitstekende kantengrip en controle op elke geprepareerde sneeuw. De middelmatig lange draaicirkel helpt gevorderde skiërs om krachtige, precieze bochten te maken met snelheid en efficiëntie. De ski's zijn voorgemonteerd met de FF 14 GW Race bindingen, die zorgen voor een veilige en nauwkeurige verbinding met de ski's, voor een optimale krachtoverbrenging en controle. Deze skibindingen zijn compatibel met GripWalk, wat extra gemak biedt voor skiërs die GripWalk schoenen gebruiken.

Of je nu een ervaren skiër bent die zijn techniek wil verfijnen of een raceliefhebber die streeft naar topprestaties, de Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race ski's zullen je ski-ervaring op de piste naar nieuwe hoogten brengen.

Specificaties

Jaar model:
24/25
Breedte:
108/65/93 mm
Taille Breedte:
65mm
Beste gebruik:
Piste, Racing
Skills:
Gemiddeld, Gevorderd
Prestatie:
100% op de piste
Radius:
20m, 5m
Kern materiaal:
Graphene
Profiel:
Camber
Binding:
Inclusief
Binding Type:
GripWalk Binding
Werkt Met Boots:
GripWalk Boots (ISO 23223)
DIN instelling:
4.0-14.0
Extra Kenmerken:
EMC (Energy Management Circuit)
Geslacht:
Heren, Dames, Unisex
Toon alle

SkatePro