×
Menu

Freeflex 14 GW Race Plate Skibindingen

1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
7 stuks
8 stuks
9 stuks
10+
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Beschrijving

De Head Freeflex 14 GW Race Plate Skibindingen zijn topklasse skibindingen die klaar zijn voor wedstrijden. Deze hoogwaardige skibindingen zijn ontworpen voor ervaren skiërs die het beste eisen op het gebied van kracht, controle en precisie.

De bindingen zijn compatibel met GripWalk skischoenen en hebben een instelbereik van 4-14 DIN, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan skiërs. Ze hebben ook een rembreedte van 85 mm, waardoor ze ideaal zijn voor de meeste moderne ski's. De Freeflex 14 GW bindingen hebben ook een stahoogte van 21 mm, wat zorgt voor een uitstekende stabiliteit en kantencontrole.

De Head Freeflex 14 GW Race Plate Skibindingen zijn gemaakt van lichtgewicht materialen en wegen slechts 1170 gram, waardoor ze je niet zullen belasten op de piste. Ze zijn ook ongelooflijk gemakkelijk te verstellen en te gebruiken, zodat je snel en veilig de sneeuw op kunt.

Over het geheel genomen zijn de Head Freeflex 14 GW Race Plate Skibindingen een geweldige keuze voor gevorderde en ervaren skiërs die op zoek zijn naar hoogwaardige skibindingen die optimale kracht, controle en precisie bieden voor een spannende en plezierige ski-ervaring.

Alleen voor ski's met een bevestigingsplaat

Specificaties

Jaar model:
24/25
Binding Type:
GripWalk Binding
Werkt Met Boots:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Rem arm Breedte:
85mm
Gewicht:
1170g
DIN instelling:
4.0-14.00
Beste gebruik:
Race, Piste
Stand Height:
21mm
Toon alle

SkatePro