×
Menu

Durden RIG Reflect Skibril

1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
Limited quantity available
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
Limited quantity available
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

voordeelpakket samenstellen

Beschrijving

De Sweet Protection Durden RIG Reflect Skibril combineert retro inspiratie en modern design voor een ongeëvenaarde ski-ervaring met een vergroot gezichtsveld. Deze skibril is gemaakt met een slank, low-profile ontwerp en heeft een 1,3 mm dikke cilindrische lens voor superieure helderheid. Uitgerust met onze exclusieve RIG® lenstechnologie, bieden ze een verbeterd contrast, minder kleurvervorming en minimale vermoeidheid van de ogen, voor optimale prestaties op de piste.

De skibril heeft een unieke lenshaakinterface aan de onderkant, voor het moeiteloos verwisselen van lenzen. Comfort en duurzaamheid staan voorop with vent foam gelamineerd aan de binnenkant van het frame. The strap, slim gemonteerd aan de buitenkant van het frame, garandeert een ideale pasvorm with Sweet Protection helmen.

Extra functies zijn onder andere een super oleofobe en hydrofobe coating die water, vuil en vuil afstoot, en 100% UV Bescherming voor het beschermen van je ogen. Met een oversized ontwerp en een gewicht van slechts 141 gram biedt deze skibril uitzonderlijke dekking en comfort tijdens je ski-avonturen. Ervaar ongeëvenaarde helderheid, comfort en stijl met de Sweet Protection Durden RIG Reflect Skibril.

Specificaties

Extra Kenmerken:
Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Rig(Retina Illumination Grading)
Gezicht maat:
One Size
Lens weertype:
Bewolkt, Licht bewolkt, Zonnig
Vervangbare Lens:
Ja
Lens:
RIG 1.3 mm thick cylindrical lens
Past met Bril (OTG):
Ja
Helm Compatibel:
Ja
Airflowsysteem:
Ja
Gewicht:
141g
Toon alle

SkatePro