×
Menu

Count Junior Spherical Skibril

1 paar
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending vanaf €89
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

voordeelpakket samenstellen

Beschrijving

Ga de piste op met de Atomic Count Junior Spherical Skibril en ervaar uitzonderlijke helderheid en bescherming. Deze skibril is ontworpen voor jonge skiërs en biedt een sferische lens voor een breed gezichtsveld, zodat ze geen enkel detail op de berg missen.

De skibril is uitgerust met Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam voor een comfortabele en stevige pasvorm, terwijl het Live Fit Frame zich comfortabel aanpast aan de contouren van het gezicht. Super Oleophobic en Hydrophobic coatings zorgen ervoor dat water, vuil en olie worden afgestoten, zodat je onder alle omstandigheden een helder zicht houdt.

De Anti Fog coating voorkomt beslaan, zodat ze zich kunnen concentreren op het skiën zonder afgeleid te worden. De siliconen gecoate band houdt de skibril stevig op zijn plaats, zelfs tijdens de meest intense afdalingen. De Atomic Count Junior Sferische Skibril is perfect voor zonnige dagen op de berg en biedt een ongeëvenaarde ski-ervaring voor jonge avonturiers.

Specificaties

Extra Kenmerken:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Live Fit Frame, Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Anti Fog, Silicone-coated Strap
Gezicht maat:
Junior
Lens weertype:
Zonnig
Vervangbare Lens:
Nee
Toon alle

SkatePro