×
Menu

Four Pro Signature NMC Pink Powder Skibril

1 paar
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

voordeelpakket samenstellen

Beschrijving

De Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder Skibril is een hoogwaardige skibril die is ontworpen voor skiërs en snowboarders die het beste eisen op het gebied van optische helderheid en bescherming.

Deze skibril heeft een cilindrische, dubbele lens met fotochromische technologie die de tint van de lens automatisch aanpast aan de hoeveelheid zonlicht, voor optimaal zicht onder alle omstandigheden. De lenzen zijn gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat en zijn behandeld met een anticondenscoating om beslaan te voorkomen, zelfs tijdens de meest intensieve activiteiten.

De Four Pro Signature NMC skibril heeft ook een adaptief Tri-Layer Face Foam dat zich aanpast aan de contouren van je gezicht voor een comfortabele en stevige pasvorm. De skibril is compatibel met een bril en wordt geleverd met een extra heldere lens voor omstandigheden met weinig licht.

Met zijn stijlvolle ontwerp, state-of-the-art technologie en comfortabele pasvorm is de Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder Skibril de perfecte keuze voor skiërs en snowboarders die de beste prestaties en bescherming eisen.

Specificaties

Extra Kenmerken:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Hd Lens Technology, Cylindrical Lens, Double Lens, Over The Glass Compatible, Photochromic Lens
Gezicht maat:
One Size
Lens weertype:
Zonnig
Vervangbare Lens:
Ja
Lens:
FOUR PRO HD PHOTO LENS AMBER
Past met Bril (OTG):
Ja
Inkl. Extra Lens:
Ja
Extra Lens:
FOUR PRO CLEAR LENS - 84%
Toon alle

SkatePro