×
Menu

WCR e-SL Rebel FIS SW Race Skis

Nieuw
1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Beschrijving

Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race Skis: Domineer de pistes met precisie en snelheid.

Verhoog je skispel met de geavanceerde Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race Skis, zorgvuldig gemaakt voor ervaren skiërs die het uiterste vragen op het gebied van prestaties en precisie. Stap in deze raceklare ski's en ervaar ongeëvenaarde controle en reactievermogen terwijl je de pistes verovert.

De Head WCR e-SL Rebel FIS SW ski's zijn ontworpen met de focus op piste en racen en hebben een indrukwekkende taillebreedte van 68 mm, voor bliksemsnelle overgangen van kant tot kant voor ongeëvenaarde wendbaarheid. Deze ski's zijn gemaakt met een high-performance hout-, titanium- en grafeenkern en bieden uitzonderlijke stabiliteit en krachtoverbrenging bij elke bocht.

Head's innovatieve EMC (Energy Management Circuit) technologie verbetert de prestaties van de ski's nog verder door ongewenste trillingen te elimineren en te zorgen voor soepele en gecontroleerde ritten, zelfs bij hoge snelheden. Daarnaast zorgt de UHM C Base voor uitzonderlijke duurzaamheid en glijdbaarheid, zodat je snelheid en precisie kunt behouden tijdens je afdalingen.

Met een radius van 12,8 m zijn de Head WCR e-SL Rebel FIS SW ski's perfect voor snelle en precieze bochten, waardoor ze ideaal zijn voor gevorderde skiërs en racers die op zoek zijn naar ultieme prestaties op geprepareerde pistes. Skibindingen zijn niet inbegrepen, zodat je je set-up kunt aanpassen aan je voorkeuren.

Ervaar de sensatie van skiën op je best - bestel de Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race Skis vandaag nog en laat je race spirit los op de piste!

Uden binding - anbefales:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Specificaties

Jaar model:
24/25
Breedte:
119/68/103 mm
Taille Breedte:
68mm
Beste gebruik:
Piste, Racing
Skills:
Gevorderd
Prestatie:
100% op de piste
Radius:
12.8m
Kern materiaal:
Hout, Titanal, Graphene
Profiel:
Camber
Binding:
Niet inbegrepen
Extra Kenmerken:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Geslacht:
Unisex
Toon alle

SkatePro