×
Menu

WCR e-GS Rebels SW Race Skis

1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Beschrijving

Maak kennis met de Head WCR e-GS Rebels SW Race Skis, de top keuze voor gevorderde skiërs die op zoek zijn naar ongeëvenaarde prestaties op de piste. Met een indrukwekkende taillebreedte van 65 mm en een veelzijdige draaicirkel van 25,0 m bieden deze ski's bliksemsnelle kantovergangen, stabiliteit en precisie.

Deze ski's zijn ontworpen met de nieuwste technologie en hebben een krachtige combinatie van hout en Graphene kernmaterialen, die zorgen voor uitzonderlijke kracht, trillingsdemping en reactievermogen. Daarnaast zijn de ski's voorzien van Head's revolutionaire EMC (Energy Management Circuit) technologie, waardoor trillingen verder worden gedempt voor een soepelere rit. De UHM C Base zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid en snelheid, waardoor ze ideaal zijn om door de sneeuw te snijden.

De Head WCR e-GS Rebels SW Race Ski's zijn zorgvuldig gemaakt om kracht en controle te optimaliseren. Of je nu zuivere lijnen over de geprepareerde pistes scheurt of een uitdagend parcours aflegt, deze ski's zorgen voor een onverslaanbare ervaring. Deze ski's zijn ideaal voor piste skiën en race liefhebbers en brengen prestaties naar nieuwe hoogtes, zodat skiërs hun grenzen kunnen verleggen en de meest veeleisende terreinen kunnen bedwingen.

Deze Head race ski's zijn niet alleen uitzonderlijk qua prestaties, maar ook qua uiterlijk. Met hun opvallende design en strakke afwerking trekken ze overal de aandacht. De WCR e-GS Rebels SW Race Ski's zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor skiërs van verschillende lengtes en capaciteiten.

Til je ski-ervaring naar het ultieme niveau met de Head WCR e-GS Rebels SW Race Skis. Laat je snelheid en precisie de vrije loop en verover de pistes met vertrouwen. Mis je kans niet om een paar van deze uitzonderlijke race ski's te bezitten en herdefinieer je skivaardigheden dit winterseizoen.

Zonder binding - aanbevolen:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Specificaties

Jaar model:
24/25
Breedte:
102/65/86 mm
Taille Breedte:
65mm
Beste gebruik:
Piste, Racing
Skills:
Gevorderd
Prestatie:
100% op de piste
Radius:
25.0m
Kern materiaal:
Hout, Graphene
Profiel:
Camber
Binding:
Niet inbegrepen
Extra Kenmerken:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Geslacht:
Unisex
Toon alle

SkatePro